Heerlijke Pastinaak Recepten

Kaartverkoopinformatie voor Excelsior - NAC wedstrijd op 2 juni 2024

Op zondag 2 juni 2024 is het zover: NAC Breda neemt het op tegen Excelsior in de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het Van Donge & De Roo Stadion, aftrap om 18:00 uur. Voor de enthousiaste NAC supporters zijn er 400 plaatsen gereserveerd in het stadion van Excelsior. Het belooft een spannende avond te worden voor alle voetbal fans.

Kaartverkoop Details

De kaartverkoop begint op woensdag 29 mei, om 12:00 uur, exclusief voor Uitkaart+ houders. Dit biedt hen een venster van 24 uur om hun tickets aan te schaffen voordat de verkoop voor andere groepen begint. Vanaf donderdag 30 mei krijgen leden van de Club van 1912 vanaf 12:00 uur toegang tot de resterende kaarten, gevolgd door Seizoen- en ClubCard houders die vanaf 15:00 uur kunnen kopen, mits er nog tickets beschikbaar zijn.

De prijzen zijn vastgesteld op €25,30 voor Uitkaart+ houders en €27,80 voor de leden van Club van 1912 en Seizoen- en ClubCard houders. Het is belangrijk te vermelden dat de tickets uitsluitend te koop zijn via NACtickets.nl en alleen beschikbaar als bustickets.

Reisarrangementen en Voorwaarden

De busreis naar het stadion begint bij de buspoort achter Vak G, waar de bussen vertrekken. Alleen supporters die een busticket hebben aangeschaft, kunnen deelnemen aan de reis. Het overdragen van tickets is alleen toegestaan aan een persoon met dezelfde rechten als de oorspronkelijke koper. Daarnaast is het essentieel dat alle betalingen in het uitvak cashless worden gedaan.

De supportersvereniging van NAC heeft een rechtmatig aandeel van 114 tickets uit de totaal beschikbare 400 kaarten. Dit betekent dat er nog genoeg plekken over zijn voor de rest van de fans, maar het is raadzaam snel te handelen gezien de verwachte grote vraag naar kaarten.

Bereid Je Voor op de Grote Dag

Bereid Je Voor op de Grote Dag

Als supporter wil je natuurlijk goed voorbereid zijn op de finale. Naast je ticket, vergeet niet je supporterssjaal en stem op te warmen voor het aanmoedigen. Dit is een unieke kans voor zowel NAC als haar fans om hun team naar de Eredivisie te juichen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle belangrijke data en tijden, zodat je niet misgrijpt als de tickets in de verkoop gaan.

Natuurlijk is een bezoek aan het Van Donge & De Roo Stadion altijd een bijzondere ervaring. Niet alleen vanwege het voetbal, maar ook vanwege de sfeer en het samenzijn met andere fans. Of je nu met de bus reist of alsnog een van de gelukkigen bent die aan een kaartje komt, een goede reis en veel plezier bij de wedstrijd gewenst!

Essentiële Informatie voor Fans

Het is belangrijk om te weten dat tickets alleen beschikbaar zijn via de officiële verkooppunten en niet kunnen worden overgedragen aan een ander zonder dezelfde rechten. Daarnaast zijn cashless betalingen verplicht in het uitvak, dus zorg ervoor dat je hierover bent geïnformeerd en voorbereid. Dit voorkomt problemen op de dag zelf en zorgt ervoor dat de ervaring voor iedereen soepel verloopt.

In de tussentijd, blijven wij jullie hier op de hoogte houden met eventuele updates en wijzigingen rondom de kaartverkoop en andere belangrijke aspecten wat betreft de play-off finale.

Dus snel naar NACtickets.nl zodra de verkoop begint en zorg dat je erbij bent om NAC te ondersteunen in deze cruciale wedstrijd. We hopen op een geweldige opkomst en bovenal, een overwinning voor NAC!

Schrijf een reactie